30 dagars öppet köp
Snabb leverans
99kr frakt
Ingen fakturaavgift

McButiken.com Trygg E-handel

Handla tryggt på McButiken.com med 30 dagars öppet köp, faktura och personligt kundbemötande av MC-kunnig personal. Vi är experter på hojar och e-handel. 

Vi är ett svenskt företag med lager och kontor i Stockholm! Vi innehar F-skattesedel och betalar svensk moms och skatt. 

Se vad våra kunder tycker om McButiken.com

Köp nu, betala sen med Klarna - Ingen fakturaavgift

Handla tryggt och säkert i lugn och ro. Få hem produkten innan du betalar med Klarna faktura. Vi tar ingen faktureringsavgift och står för alla klarna avgifter, ni betalar enbart för produkten och 39kr frakt.  Enkelt och smärtfritt, vilket är vår vision för dig som kund. 

Köp nu och betala sen med Klarna på McButiken.com

Trygga E-handlare sedan 2009

Vi har jobbat med E-handel sedan 2009. McButiken.com startade vi i början av 2020 då vi såg en brist av högkvalitativa butiker på nätet för rätt hojprodukter. Alla vi som köpte hojdelar var tvungna att köpa från massa olika butiker och vänta för evigt på leveranser, och ibland till och med betala tull och moms. Det finns större butiker som har allt möjligt, däremot tycker vi som mc kunder att deras kundservice var undermålig. Där och då bestämde vi oss för att vi ska lägga all vår kunskap, tid och energi på att starta www.mcbutiken.com. 

Öppet Köp

Ni har som privatkonsument hos oss alltid 30 dagars öppet köp. Är du inte nöjd med ditt köp? Inga problem, returnera varan i obruten förpackning och få pengarna tillbaka. 

Sedan har alla privatkonsumenter enligt "Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler" 14 dagars ångerrätt.

Läs gärna mer om den här: https://www.hallakonsument.se/klaga-angra-eller-anmala/vad-lagen-sager/lagen-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/

Säkerhet & Sekretess

Vi använder SSL (Secure Socket Layer) vilket betyder att alla beställningar är krypterade, dvs helt säkra.

All kontakt med oss är sekretessbelagd och bör endast läsas/höras av företaget och kontaktpersonen i fråga.

Kvalitetssäkring

Alla våra produkter är CE / FCC certifierade och kvalitetssäkrade enligt svensk och europeiska standarder. Vi testar även alla våra produkter grundligt för att se till att de håller hög kvalitet innan de går ut för försäljning. Som kund bör ni veta att många produkter kan se likadana ut, däremot är insidan helt annorlunda. Vi ser alltid till att våra produkter inte bara ser bra ut, utan även fungerar bra och håller högsta möjliga kvalitet. Vi är så säkra på våra produkter så att vi erbjuder våra kunder hela 30 dagars öppet köp utöver den vanliga lagstadgade ångerrätten på 14 dagar.

Vi innehar F-Skattesedel och är registrerade för moms!

McButiken Sverige AB

Orgnr: 559243-9524

Momsnr: SE559243952401