30 dagars öppet köp
Snabb leverans
39kr frakt
Ingen fakturaavgift

Om Oss

McButiken Sverige AB startades vintern 2020 av 3st hojkillar som brinner för ehandel och motorcyklar. Vi som driver McButiken Sverige AB kör alla motorcykel och som de flesta andra hojåkare lever vi och andas motorcyklar. Det vi hade gemensamt med många andra hojåkare var att vi inte hade en enda MC-butik på nätet där vi varit helnöjda med allt från shoppingupplevelsen online, till leverans. Hemsidorna tycker vi ofta var krångliga och undermåliga för svensk standard. Det ska vara enkelt att handla på nätet. Vi valde således att ta saken i egna händer och starta Sveriges första MC Varuhus på nätet av sitt slag. Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor direkt från start med 30 dagars öppet köp, utöver den lagstadgade ångerrätten på 14 dagar. Rekordlåg frakt på enbart 39kr, oavsett storlek på din beställning. 

Tack vare väl planerade marknadsföringsmetoder, stora inköp till vårt egna lager och mångåriga erfarenhet av hojar och E-handelsbranschen kommer vi att även kunna erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga priser. Vi har gjort er shoppingupplevelse så smärtfri som möjligt. Ni handlar med några enkla knapptryckningar och betalar i lugn och ro via Klarna när ni har fått hem och granskat produkten.  

Om oss på McButiken Sverige AB

Aria


Aria kör en BMW S1000R, speciellt längre sträckor; men bygger även om en Triumph Scrambler från 2006. På bilden ovan ser ni honom mer smulan. Jobbat hela 11 år inom E-handel och med säkerhetsprodukter. Entreprenör ut i fingertopparna!


Kalle
Olle

Olle har haft en drös motorcyklar. Började sin första ombyggnation på en Yamaha fzs600. Gick sedan över till Triumph och har ägt flera av deras modeller. I år kör han en BMW S1000R.
Erfarenhet inom Marknadsföring, har bland annat gjort reklamfilmer för varumärken som Volkswagen och Samsung.


McButiken Sverige AB har både lager och kontor i Stockholm, Sverige. 

Vi innehar F-Skattesedel och är registrerade för moms!

Orgnr: 559243-9524

Momsnr: SE559243952401