30 dagars öppet köp
Snabb leverans
99kr frakt
Ingen fakturaavgift

Kriega Väska DRYPACK US-40 RACKPACK, mc-väska, 28-40L

2 399 kr

Artikelnummer: 611
Leverantör: Kriega

Kriega US40 är en mc-väska som monteras bak på sadeln av din motorcykel , smidig storlek för att montera på passagerarsadeln.  Kriegas väskor är fullt modulära vilket betyder att man kan montera väska ovanpå väska och skapa olika packlösningar. 

Produktspecifikation

  • 100% Vattentät
  • Passa alla motorcyklar
  • Lätt monterat med medföljande Quick-release remmar som monteras i motorcykelns ram
  • Modulärt
  •  Varje väska har en sidoficka med vattentäta YKK® blixtlås
  • Urtagbart innerfoder i varje väska
  • Tillverkat i 420D Cordura® Material 

Det senaste tillskottet in den fullt universala väskfamiljen US-Drypack är denna flexibla väska med samma slitstyrka, dubbla öppningar och mycket mer.

Den vattentäta lastkapaciteten går att variera mellan 28 till 40 liter. I 40-liters utförandet är den perfekt för att packa ett tält, liggunderlag eller sovsäck. Detta i kombination med det separata facket för tältpinnar (max 50cm) gör den till den ultimata väskan för MC-semestern. Alternativt så rullas båda ändarna in så den reduceras till 28 liter och blir perfekt för att packa regnkläder och förstärkningsplagg för kortare tur.

Det nya fästsystemet med längre remmar som krokas tillbaka i väskan gör att den kan monteras direkt på en lasthållare eller andra strukturella delar på motorcykeln. Finns det ingen lasthållare så är det inga problem. Som med alla US-Drypacks så kan den på ett säkert sätt monteras över passagerardyna med de medföljande remmarna vilka fästs i ramen under. Hypalon-förstärkta remfästen och öglor ger robusta fästpunkter för att addera ytterligare US-väskor eller andra accessoarer från Kriega. Med väskan följer även en axelrem för enkelt ta sig till och från motorcykeln. Riktigt bra slitstyrka genom en konstruktion av Hypalon och 420D Cordura® Lite med förstärkning vid roll-top stängningarna. Den vattentäta innerväska är urtagbar och försedd med tejpade sömmar
och som alltid på Kriegas produkter så lämnas hela 10 års garanti.